Затвори
Current site: website_MasterBK
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterBK
Home node: /sitecore/content/MasterBK/home
Language: Bulgarian (Bulgaria) : български (България)
Index : masterbk_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
 Andie Macdowell

Andie Macdowell

Анди Макдауъл е световноизвестна и добре позната актриса. През 1978 г. започва кариерата си като модел в агенцията "Елит". Забележиха я в кампанията, която работи за Калвин Клайн през 1984 г. и тогава й предложиха роля във филма "Гравесток: Легендата за Тарзан". Анди Макдауъл е лицето на Revitalift колекцията за грижа за кожата.

Анди комбинира в себе си чувството за хумор с чувствеността и това я прави много успешна актриса. Тя играеше във филма "Секс, лъжи и видео ленти" на Стивън Содерберг, който спечели "Златна палма" в Кан през 1989 г. Тя бе избрана за най-добра актриса от филмовата критика в Лос Анджелис за ролята й в този филм. Ролята й във филма "Четири сватби и погребение" през 1993 г. й донесе и номинация за "Златен глобус" и много опит в червения килим. През 90-те години играеше в "Murmur Day" с Бил Мъри и след това продължава да се радва на успехите в компанията на големите имена като Майкъл Кийтън в "Четирима като един" и Джон Траволта в "Майкъл". През 1998 г. тя играе във филма "End of Violence", режисиран от Вим Вендерс. Безкрайно талантлива, Анди Макдауъл успя да балансира перфектно живота си като актриса. Току-що завърши снимките на филма "Mighty Fine", а дъщеря й, Рейна Кейкли, беше е номинирана за "Мис Златен глобус" 2012 г.

Както щедра и талантлива художничка, до много предана жена Анди Макдауъл подкрепя Изследователския център за рак на яйчниците, както и УНИЦЕФ, както и проекта ENOUGH, който се бори срещу геноцид и престъпления.
 

Красотата е не само външния вид, а подарък, който искаме да споделяим с всички.

Всички посланици

Subscription

Thank you for your interest in the L’Oréal Paris.
Your subscription has been entered.
In a few minutes you will receive our latest Newsletter on your email.

Unsubscription

You have just asked to unsubscribe to our newsletter
on the follow email: [email protected]
To confirm, please click on ‘unsubscribe’ link

Cursor-details